Om mig

Jag heter Fredrik Gustafson och bor i staden jag älskar - Uppsala. Som person är jag väldigt nyfiken och gillar att lära mig om allt möjligt. Jag älskar vinbarer med vänner, träning i alla former och roadtrips utan slutdestination. På somrarna spenderar jag mest tid med att filma bröllop och emellanåt driver jag och utvecklar mitt företag 9X6.

Vad ni kan förvänta er när ni anlitar mig till ert bröllop!

Respekt

Alla bra samarbeten grundar sig i respekt, och det är exakt så jag ser på mitt arbete med mina kunder. Det är ett samarbete för att skapa bästa möjliga film!

Trygghet

Min värsta mardröm är att inte kunna leverera på det jag lovar. Därför tar jag många steg för att se till så att jag har back-ups under bröllopet och när jag hanterar ert material. Jag har alltid med mig dubbel utrustning och spelar ofta in på mer än en kanal. På så sätt kan jag försäkra mig själv och er att vad som än händer så är jag redo.

Merge request closed icon

Lösningorienterad

Efter många år som frilansare så förstår jag tyngden av att vara flexibel och lösningsorienterad. Inget uppdrag är likt nästa. Tillsammans med mina kunder skapar jag de bästa förutsättningarna för ett bra resultat.

Tillgänglighet

Det finns inga frågor eller funderingar som är för stora eller små. Är det något ni känner er osäkra på är jag alltid tillgänglig och svarar så fort jag kan.

Mitt drömjobb

Mina intressen har alltid varit spretiga - så fort jag lärt mig något så finns det något nytt som är mer intressant. Jag började skapa film när jag var runt 12 år, men det fastnade inte direkt. Under min uppväxt doppade jag mina tår i film, foto och grafik på många olika sätt - men det var först 10 år senare som jag insåg att jag kunde ha en karriär inom film.

Jag bytte spår från fysioterapeut till att studera film. Samtidigt som jag bytte studier filmade jag mitt första bröllop, efter att en vän rekommenderade mig för ett par. Av ren slump rekommenderade en annan vän mig till ett annat bröllop samma sommar. Efter att ha filmat de två bröllopen var jag helt övertygad. Sen dess har jag studerat mig till en kandidatexamen i filmproduktion och fortsatt filma bröllop varje sommar.
Vanligtvis inom film jobbar man enbart med en liten del - kanske klipper man filmen, eller så justerar man färgerna. Jag älskar varje del av filmskapandet och bröllop ger mig möjlighet att arbeta med varje steg!

Ibland skryter jag till mina vänner att jag har den absolut bästa arbetsplatsen som finns. Att få ta del av all kärlek, lycka och firande av ett bröllop är fantastiskt. Det är en känsla man aldrig tröttnar på. Jag brinner för att dokumentera de små detaljerna under bröllopsdagen och älskar att konstant vara på tårna och leta efter den bästa vinkeln.

Portrait of Fredrik
kontakt

Planerar ni ett bröllop?

Tveka inte på att höra av er om ni har några frågor eller funderingar! Jag erbjuder gratis videomöte så vi tillsammans kan få en uppfattning ifall jag är rätt för just er!

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag återkommer så fort som möjligt!
Oj! Något gick fel med formuläret. Uppdatera sidan och försök igen.